sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Viisi väriä: vihreä

Projekti Verkarannan Jutta heitti haasteen ja pyysi kertomaan kotimme väreistä. Viisi väriä ja viisi päivää, ja tottakai otin kopin vastaan! Kuvaaminen luonnonvalossa onnistuu käytännössä vain viikonloppuisin, joten postailen näitä nyt hiljalleen loppuvuoden ajan.

Ensimmäinen väri olkoon tummanvihreä, joka kuuluu mun tämän vuoden ehdottomiin suosikkeihin. Oikeastaan keksin vihreän olemassaolon vasta noin kuukausi sitten Adalmiinan Helmen asiakasillassa (klik), josta kannoin mukaan tämän upean vihreän tuikkukupin. Sen kaveriksi haaveilin samettista tyynynpäällistä, joka löytyi edullisesti H&M Homesta. Samalla reissulla ostin myös pienen vihreän lasipullon ja nyt kokonaisuus näyttää ainakin mun silmään erittäin hyvältä. Mitä olette mieltä?

pic name pic name
pic name
pic name pic name

Toinen mun lempparisävyistä on kupari, mutta kerron siitä lisää vasta seuraavassa postauksessa.

Ylläolevan kuvan kuparinväriset kynttiläaluset ovat muuten myös tämän vuoden ostoksia Adalmiinan Helmestä, samoin kuin musta pitkä tarjotin. Juhlakauden kunnolla käynnistyessä se taitaa päästä erilaisten herkkujen alustaksi, mutta toistaiseksi mennään näin.

Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! Ja niin, haluan heittää haasteen eteenpäin. Onnen hetkiä paratiisissa -blogin Teija, lähdetkö mukaan?


terkuin Vivi


3 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat Vivi ♡ Ja vihreä on ihana!! Kiva kun otit haasteen vastaan 😊

  VastaaPoista
 2. On upea kokonaisuus ja tuo vedenvihreä on todella kaunis väri. Komppaan Juttaa; ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Upeita vihreitä yksityiskohtia! Vihreä lasiesineet lumoavat kauneudellaan.
  Kiitos Vivi haasteesta, otan sen vastaan. Olen kyllä valitettavasti tosi huono näiden
  haasteiden kanssa, mutta enköhän jossain välissä ehdi aiheesta postaamaan.

  VastaaPoista