tiistai 4. marraskuuta 2014

Meidän häät ≠ Catering by Herkkupiste

Meidän helmikuisissa häissämme ruoasta ja tarjoilusta vastasi turkulainen Herkkupiste Catering. Logomon puolesta saimme valita cateringin kolmesta yrityksestä. Valitsimme Herkkupisteen ilman aiempaa kokemusta tai suositteluja. Vaikutuksen tekivät nopea vastaaminen tarjouspyyntöön, kauniit nettisivut, monipuolinen ja laadukas ruokatarjonta sekä ystävällinen palvelu.

Eikä kyllä tarvinnut pettyä! Asiointi Herkkupisteen Titta Kärnän kanssa oli koko vuoden ajan erinomaista. Toivoimme buffaan muutamia herkkuruokiamme, joiden ympärille Herkkupisteen ammattilaiset rakensivat yhtenäisen menun. Palavereja pidimme pariin otteeseen, ja toisessa oli mukana myös keittiöpäällikkö Teemu Rantanen.

Otimme Herkkupisteestä myös kaikki astiat ja henkilökunnan, myös illan ajaksi baaria hoitamaan. Mielestäni oli tärkeää, ettei kenenkään vieraan tarvinnut olla vastuussa baarin juomatarjoilun toimimisesta ja siitä, että tarjolla oli koko ajan kylmiä juomia.

pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name

No miltä buffan herkut maistuivat? Itse en koskaan pysty syömään omissa juhlissani juuri mitään, mutta vieraat ovat kehuneet paljon juhliemme ruokia. Ruoka on pääsääntöisesti nostettu esille yhdeksi parhaaksi jutuksi koko bileissä. Olen suositellut kaikille Herkkupistettä ja ainakin muutamat ovat ottaneet vinkin vastaan, sillä olen syönyt Herkkupisteen ruokia nyt varmaan viidesti erilaisissa synttäri- ja hääjuhlissa.

Itse arvostin juhlien jälkeen ehkä eniten sitä, että Titta Kärnä hoiti homman niin mallikkaasti koko illan ajan. Meidän ei tarvinnut miettiä hetkeäkään koko ruoka- ja juomapuolta, sillä Herkkupisteen tiimillä oli ilta niin hyvin hallussa.


Herkkupisteen nettisivuille pääset tästä.

Kuvat: Tuukka Ervasti

terkuin Vivi3 kommenttia:

  1. Meillä oli myös Herkkupiste pitopalveluna häissä. Ruoat olivat aivan ihania, mutta pientä miinusta tuli siitä, että tarjoilijoiden määrän kanssa piti säätää. Tila oli siis Herkkupisteelle tuttu, mutta silti he alkuun arvioivat tarjoilijatarpeen alakanttiin. Hyvä tietysti, että asia tuli esiin etukäteen ja siihen voitiin vaikuttaa, mutta toki se toi myös lisäkuluja alkuperäiseen arvioon nähden. Ja loppulaskusta unohtui hyvittää varausmaksu. Sekin toki korjattiin jälkikäteen, mutta vähän harmi, että tuli ylimääräistä säätöä näistä.

    VastaaPoista
  2. Herkkupiste hoiti ruuat myös meidän häihimme, ja olimme heihin kyllä enemmän kuin tyytyväisiä. Kaikki sujui mallikkaasti alkusuunnittelusta toteutukseen, henkilökunta oli aivan ihanaa ja ruoka mahtavaa (ja sitä riitti). Itse pystyin onneksi syömään, mutta jälkikäteen olen harmitellut että olisi pitänyt syödä vielä enemmän :D

    VastaaPoista