torstai 30. lokakuuta 2014

Miljonääribileet

Hiphei! Täällä ollaan, vaikka blogin puolella onkin ollut vähän liian hiljaista. Viime viikonloppuna pääsin taas lempipuuhani pariin eli partyplannerin hommiin. Juhlimme isolla porukalla ystäväni kolmekymppisiä, joiden teemana oli miljonääribileet.

Ystäväni oli kopioinut teeman Decora Housen blogista (klik), ja lähdimme yhdessä kehittelemään sitä eteenpäin. Vieraat noudattivat hyvin kutsussa ollutta pyyntöä pukeutumiseen: mukaan juhlimaan saapuivat mm. sheikki vaimoineen, Hugh Hefner puputyttöineen ja upea venäläinen miljonäärirouva Ludmila puudelinsa kera. Oli pikkumustaa, rusettia, timantteja ja puuhkia. Kalle pukeutui levy-yhtiöpomoksi ja itse olin rockstara. Tai yritin olla...

Jokainen vieras valokuvattiin punaisella matolla, jonka jälkeen kaulaan ripustettiin vip-passit. Kattauksessa hyödynsimme peilejä, muovitimantteja ja hauskoja seteli-servettejä. Illan musiikista vasti dj ja useampikin vieras oli kehitellyt hauskoja ohjelmanumeroita ja kilpailuja. Palkinnoiksi jaettiin rahasäkkejä ja avoautoja, eli suklaarahoja ja leluautoja. Huikeat kemut!


pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name

Hauskaa torstaita kaikille!

terkuin Vivi


8 kommenttia:

 1. Ihanat bileet! Ilolla luen, kun joku jaksaa panostaa noin hienosti!
  Ihanat noin viinitonkan suojat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Micu! Nautin kyllä tosi paljon kaikenlaisten juhlien järkkäilystä. Mustakin viinitonkat on niin kivat. Toi sinkkinen on Perobasta ja valkoisen olen saanut lahjaksi.

   Poista
 2. Näissä billeissä on laitettu kunnolla kroppaa peliin! Ihan mahtavat kemut, loistavaa toteutusta ja maailmanluokan vieraita. Teemajuhlat on ihan parhaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Teemabileet on kyllä kivoja ja niitä on superkiva suunnitella. Mitähän seuraavaksi...

   Poista
 3. Sä oisit aivan saletisti mahtava ammattilaisbileorganisaattori. Oli pakko tulla linkkaamaan nämä tänne, kun näin Etsyssä: https://www.etsy.com/listing/162370907/safari-party-food-tents-a-la-carte?ref=sr_gallery_33&ga_search_query=food+map&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery

  - Minna Uu

  VastaaPoista
 4. Vitsi mitä ökybileet! Ihan huikea tunnelma!

  VastaaPoista