sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Meidän häät ≠ Ohjelmaa lapsille

Seuraavaksi taas pitkästä aikaa hääjuttuja. Katsoin meidän hääpäivän upeita kuvia taas pienen tauon jälkeen ja ajattelin, että haluan jakaa vielä lisää kivoja juttuja ja vinkkejä häiden järjestämiseen.

Häissämme suurin osa vieraista koostui aikuisista. Tämä linjaus oli meille molemmille selvää jo alusta alkaen. Rajasimme kutsulistalle oikeastaan vain kummilapsemme sisaruksineen, ja tietysti ystäviemme vastasyntyneet, joita oli mukana parinkin vauvan verran. Isommille lapsille yritimme keksiä jotakin mukavaa tekemistä. Muutaman vuoden ikään ehtineille tytöille kokosin puuhabagit: värityskuvia, tarroja, puuvärejä, valkoinen muistivihko ja mitä vielä... Tytöt tykkäsivät kovin ja kassin sisältö oli illan aikana kovassa käytössä. Kouluikäisille lapsille suunnittelimme Päivän paparazzi -tehtävän. Eli jokaiselle lapselle oma kertakäyttökamera ja lista kohteista, joita heidän pitäisi kuvata illan aikana. Listan kuvaamisen ja kameran palautuksen jälkeen jokainen sai palkinnon tehtävän mallikkaasta suorittamisesta.

pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name

Paparazzi-tehtävä oli tosi suosittu ja lapset ottivat sen hyvin vastaan. Voimme siis suositella tätä ohjelmanumeroa kaikille kouluikäisille lapsille. Kertakäyttökameroiden valokuvat ovat tosin vielä täysi mysteeri, sillä emme ole vielä kehittäneet niitä. Jännityksellä siis odotellaan, mitä kaikkea niissä on ja millainen on kertakäyttökameroiden kuvien laatu.


Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille!

terkuin Vivi


7 kommenttia:

 1. Olette huomioineet lapset ihan mahtavasti! Upea toteutus myös, kuten aina. Kamera ja lapsi on hyvä yhdistelmä. Jos kamera vaan ei tärähdä, saavat lapset hyviä kuvia kun aikuiset ovat heidän kuvattavanaan paljon rennompia kuin jos kuvaajana olisi toinen aikuinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anu. Jännä tosiaan nähdä lasten otokset. Kerron sitten, millaisia tuli :)

   Poista
 2. Ihana idea ja upea toteutus! Harmi että omat häät on jo pidetty. Mutta tätä ideaahan voi muokata johonkin 50 vuotis synttäreille tai sukujuhliin tms.

  VastaaPoista
 3. Loistoidea! Ja ainahan voi järkätä juhlat, vaikka uudet häät, toki saman sulhon kanssa, jos muita juhlan aiheita ei juuri keksi :) Onnea Vivi vielä uuden työn johdosta - WAU <3

  VastaaPoista