tiistai 15. lokakuuta 2013

Keittiön luottokamat

Meidän keittiömme ehdottomasti tärkemmät jutut tulevat tässä: tiskiharja ja -rätti, astianpesuaine ja keittiöpyyhkeet. Ne ovat käytössä ihan joka päivä ja useaan otteeseen. Ja kyllä, meillä on tiskikone! Silti pesen tosi paljon astioita käsin, ainakin isoja ruoanlaittoon tarkoitettuja astioita ja puisia kauhoja.

Keväällä löysin Helsingin messuilta turkulaisen Zinotin ja heidän ihanan Musta5101-sarjansa. Nappasin heti mukaan tyylikkään mustan bambuviskoosirätin, jonka lisäksi mukaani annettiin tiskiharja, jonka harjas on tehty hevosenjouhista (tietysti musta!). Nämä ovat olleet nyt käytössä reilun puolen vuoden ajan, enkä enää suostuisi vaihtamaan markettien valikoimiin. Pehmeä harjas tuntuu pesevän astiat paremmin ja rätti imee superhyvin nesteet ja muut roskat. Perinteiset Wettexin rätit ovat toki myös ihan täydellisiä, mutta sopiihan tämä musta nyt niin paljon paremmin sisustukseen...

Keittiöpyyhkeissä luotan Bruka Designiin. Jokaiselta Tukholman tripiltä hamstraan aina muutaman pyyhkeen. Kesällä mukaan lähti mustaa ja oranssia, aika kivoja!

pic name
pic name pic name
pic name

Huomasittehan upean tiskiainepullon? Saimme sen tuparilahjaksi ystäviltämme, samoin kuin toisen Musta5101-harjan varastoon odottamaan. Meidän ystävämme niiin tietävät meidän tyylin! Kiinnitin tiskiainepulloon tuollaisen öljylle tarkoitetun trötön, jonka kautta tiskiainetta valuu kerralla juuri sopiva määrä.

Ja hei, teitä lukijoita saapuu tänne blogiin koko ajan enemmän tuon meidän ihanan "betoniseinän" perässä. Tsekatkaa sen taustat tästä postauksesta, klik!


Kivaa loppuviikkoa kaikille, terkuin Vivi


PS. Zinotin tuotteita pääsee ihastelemaan tästä. Heidän valikoimassaan näyttäisi olevan luomupellavasta tehtyjä keittiöpyyhkeitäkin. Bruka taitaa saada pian kilpailijan...

1 kommentti: