sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kauppahallin uudet herkut

Muistatko, kun saimme keväällä järjestetyissä tupareissamme nauttia turkulaisen MBakeryn suussa sulavista herkuista (klik)? Suolaisia suupaloja ja makeita leivonnaisia tarjoava yritys on nyt avannut ensimmäisen oman kahvilansa Turun Kauppahalliin, ja riensin testaamaan paikan heti avajaisviikonloppuna.

Piece of cake -kahvila sijaitsee hallin ravintolamaailman keskiössä upealla paikalla. Miljöö on viihtyisä ja kahvilan ulkoasuun on panostettu astioista, tarjottimista ja pirteän violetista värityksestä lähtien. Valitsin tiskistä keltaisen passion-mansikkaleivoksen, joka maistui juuri niin raikkaalta kuin näyttikin. Ja kaakaon vaahto ja suklainen maku! Liian usein saan eteeni kuumalla vedellä täytetyn lasin, jonka sisältö on yritetty muuttaa kaakaoksi valmiin pussisekoituksen avulla.

pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name

Ravintolamaailmassa oli mukana paljon muitakin uusia yrittäjiä, joiden listoilta sai muun muassa grilliruokaa, suolaisia vohveleita ja Tanskasta tuttuja smörrebrödejä. Aasiaan makumaailmaan vieviä herkkuja löytyi ainakin joka toisen lounastajan lautaselta, joten niitä aion ehdottomasti kokeilla seuraavaksi.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi

Leivos ja kaakao saatu blogin kautta.1 kommentti:

  1. Kiitos herkkuvinkeistä Vivi! Täytyypä mennä maistelemaan noita ihanuuksia. Kiva, että kauppahallin remontti valmistuu pikkuhiljaa, kaaosta on kestänyt jo aivan liian kauan.

    VastaaPoista