Maistoimme annoksia usealtakin ravintolalta. Tällä kertaa suosikkejani olivat Bistro Omatin fenkolilla maustettu haukiburger perunasipseineen sekä turkulaisen Smörin paahdettu valkosuklaa mansikoilla ja sitruunaverbenaserbetilla. Myös Murun karitsatuoremakkara kevätkasvissalaatilla ja ryytisinappikastikkeella oli aikas nam!
Tämän vuoden uutuutena festareilla järjestettiin Chefs´ Secrets, jossa 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsi kokkailemaan ilmaiseksi Suomen kokkimaajoukkueen ohjauksessa. Lähdimme Lotan kanssa tietty mukaan ja valmistimme lohta sekä kampasimpukkaa (katso alin kuva). Olipas hauskaa!
Helsingin visiitillä tuli toki käytyä myös ihanassa Granitissa, siitä lisää seuraavaksi.
Kivaa viikon alkua kaikille,
terkuin Vivi
Tosi upee tapahtuma,onnistuiko,tietenkin onniostui, lohen ruoaksi valmistaminen.Kuva galleria jällee upeaa tuotosta.Ei kun syömään.
VastaaPoista