sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Taste of Helsinki

Viikonloppuna kaikki herkkusuut olivat kokoontuneet upeaan pääkaupunkiimme, kun Töölönlahdella juhlittiin taas Taste of Helsinki -ruokafestivaalien merkeissä. Viime vuoden tapahtuma oli niin upea, että tällä kertaa raahasin mukaan myös Kallen ja ihanan ystäväni Lotan. Lauantain sää oli mahtava ja mikäs sen parempaa kuin nauttia siitä ihanien ruokien ja viinin parissa.

Maistoimme annoksia usealtakin ravintolalta. Tällä kertaa suosikkejani olivat Bistro Omatin fenkolilla maustettu haukiburger perunasipseineen sekä turkulaisen Smörin paahdettu valkosuklaa mansikoilla ja sitruunaverbenaserbetilla. Myös Murun karitsatuoremakkara kevätkasvissalaatilla ja ryytisinappikastikkeella oli aikas nam!

pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name


Tämän vuoden uutuutena festareilla järjestettiin Chefs´ Secrets, jossa 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsi kokkailemaan ilmaiseksi Suomen kokkimaajoukkueen ohjauksessa. Lähdimme Lotan kanssa tietty mukaan ja valmistimme lohta sekä kampasimpukkaa (katso alin kuva). Olipas hauskaa!

Helsingin visiitillä tuli toki käytyä myös ihanassa Granitissa, siitä lisää seuraavaksi.Kivaa viikon alkua kaikille,

terkuin Vivi


1 kommentti:

  1. Tosi upee tapahtuma,onnistuiko,tietenkin onniostui, lohen ruoaksi valmistaminen.Kuva galleria jällee upeaa tuotosta.Ei kun syömään.

    VastaaPoista