Kesällä ihan parasta on, että voi syödä ulkona. Ja se, että vielä työpäivän jälkeenkin paistaa aurinko monen tunnin ajan. Eilen saatiin kutsu dinnerille somaan siirtolapuutarhaan. Tarjolla oli superhyvää paellaa, ja pakkasin mukaan myös tuoreita suomalaisia parsoja. Olin alkuviikon työreissulla Ahvenanmaalla ja sain parsat sieltä mukaani, melkein suoraan pellolta poimittuna. Maistuivat niin hyviltä voisulan kanssa, nam!
Ihanaa viikonloppua kaikille!
terkuin Vivi
Vautsi miten upea blogi teillä on =) Ihania juttuja ja tunnelmaa
VastaaPoistaHerkullisia kuvia, nam!
VastaaPoistaVoi,että kun olis päässyt tuohon pöytään,oli kaunnit kuvat ja ihanan,suussa sulavia klesäruokia.Nami,nami ja vielä nami.Kaikkea hyvää teille täältä Litsasta toivoo eeva-mamma ja rauno-pappa.
VastaaPoista