lauantai 25. toukokuuta 2013

Viestejä veitsissä


Heippahei kaikki! Halusin nopeasti tulla kertomaan, että täällä vielä ollaan, vaikka postauksien välit tuntuvat nyt venyvän vähän liian pitkiksi. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka, mutta päivät tuntuvat nyt loppuvan koko ajan liian aikaisin.

Beloved-puodin Päivi ilahdutti meitä muutama viikko sitten tällaisilla hauskoilla veitsillä. Toinen näistä oli jo käytössä tupareiden aikoihin, ja pääsee esille jatkossakin. Ainakin häiden buffapöytään!


pic name
pic name pic name
pic name


Päivin tuotteet ovat niin kivoja, että hänen kanssaan on ilo tehdä yhteistyötä. Syksyllekin meillä on jo jotain alustavia suunnitelmia, mutta niistä lisää sitten.

Ihanaa viikonloppua! Me lähdetään nyt juhlimaan ystävämme valmistujaisia. Juhlat ovat kyllä niiiiin kivoja.


terkuin Vivi


PS. Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi alkaa kirjata tunnisteita jokaisen postauksen perään. Se helpottaisi paljon eri aiheiden etsimistä blogista. Aloitan siis tunnisteiden tekemisen nyt! Ja yritän urakoida niitä hiljalleen vanhoihin postauksiin.

4 kommenttia:

  1. Noi on aivan ihania, vaikka lahjaksi!
    BTW mun blogissa on pari arvontaa käynnissä, tervetuloa ;)

    VastaaPoista
  2. Micu, nämä ovat kyllä tosi kivoja lahjoja varsinkin kaikille heille, joilla on jo kaikkea :) Käykin kurkkaamassa sun arvonnat, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista