torstai 2. toukokuuta 2013

Pöytä vanhasta ovesta

Täällä ollaan! Viimeisen viikon aikana olemme juhlineet kaksi kertaa tupareitamme, jonka takia ei ole ollut yhtään aikaa miettiä blogia. Ennen kuin kerron lisää juhlista, haluan esitellä niin kätevän ja kauniin pöydän, joka on koottu Ikean pukkijaloista ja vanhasta valkoisesta ovesta.

Meidän oli pakko saada laskutilaa kaikille tarjottaville, ja keksin jostakin tämän idean. Googlailun tuloksena löysin monta kaunista, vanhoista ovista tehtyä pöytää, joten sellainen oli pakko hankkia meillekin. Oven löysin lopulta 35 eurolla, mikä onni! Sen pystyy säilyttämään helposti varastossa, ja tulevaisuudessa pöytä pääsee käyttöön muissa juhlissa, viimeistään häissämme ensi talvena.

pic name
pic namepic namepic name

Paperipallot liittyvät vappuna pidettyihin tupareihimme. Saimme silloin tehdä hauskaa blogiyhteistyötä erilaisten herkkujen merkeissä, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla.

Nähdään taas pian,

Vivi

3 kommenttia:

  1. kahvilamme ovipöytä oli maailman ihanin! ja on vieläkin, onhan se ollut retrobotissakin. nyt visusti tallessa tietysti. :)
    -annu-

    VastaaPoista
  2. Ai teillä oli siellä ovipöytä myös! On kyllä ihana. Ja kiitos naiset haasteesta, jonka lähetitte ajat sitten. Se on ollut mielessä, mutta olen niiiiin huono niissä. Tulossa on kyl! :)

    VastaaPoista