lauantai 2. helmikuuta 2013

Makkarin pehmeä lattia

Täällä taas pitkästä aikaa! Lähdimme tammikuun alussa parin viikon mittaiselle lomalle Meksikoon, jonka jälkeen aika on kulunut muuttolaatikoita täyttäessä, niitä purkaessa ja vanhaa kotia siivotessa. Mutta vihdoinkin olemme uudessa kodissamme. Ja täällä näyttää hyvältä!

Tavaraa on vielä siellä sun täällä, mutta haluan silti näyttää teille jo jotakin. Ensimmäiseksi haluan kertoa meidän makuuhuoneemme lattiasta. Olen jo vuosia unelmoinut kokolattiamatosta ja se olikin ensimmäinen arvokas investointi, jonka halusin ehdottomasti toteuttaa. Monelle tulee kokolattiamatosta mieleen kasarityyli ja se, että matto kerää valtavasti pölyä ja roskaa. Jälkimmäisestä en osaa vielä sanoa, mutta mielestäni kasarityyli on tästä matosta kaukana.


 pic name
pic namepic name
pic namepic name

Vaikeinta maton valinnassa oli ehdottomasti ne kaikki miljoonat variaatiot, joita nykyään on saatavilla. Korkeampaa vai matalampaa nukkaa, vaaleata väriä vai harmaaseen taittavaa? Tutkin mallipaloja mattoliike Seprissä useammankin käynnin verran, ja lopulta päädyimme tähän ruskean ja harmaan sävyjä sekoittavaan malliin.

Kalle epäili alusta asti, että onkohan kokolattiamatto nyt niin järkevä vaihtoehto. Pari päivää sitten hän totesi, että olin oikeassa. Matto on ihana.

Mitä mieltä te olette kokolattiamatoista? Voisitko kuvitella hankkivasi sellaisen omaan kotiin, vai onko se edelleen ihan kamala?Kivaa viikonloppua kaikille, terkuin Vivi


Muuten, olen saanut pari mukavaa tunnustusta ja kivoja kommentteja. Kiitos niistä! Pahoittelen, että meillä on ollut nyt niin kiirettä. Lupaan palata tunnustuksiin pian!


1 kommentti:

  1. Näiden kuvien jälkeen voisin ottaa meillekin kokolattiamaton ! :)
    Onnea uuteen kotiin!
    -Paula-

    VastaaPoista