torstai 21. helmikuuta 2013

Ei mikään tavallinen torstai

Viime viikon ystävänpäivästä ei tullutkaan mikään ihan normaali torstai. Erikoisempi se oli jo siksikin, että juhlittiin meidän 6-vuotista yhteistä matkaa tekemällä ihanaa ruokaa ja muita arjesta poikkeavia juttuja. Mutta enpä olisi ikinä uskonut, että saunan jälkeen, kun makasin sohvalla kotihousut jalassa ja yöpaita päällä, joku haluaa pyytää vaimokseen. Mutta näin vain kävi! Koko loppuilta olikin sitten perhosia mahassa.

pic name
pic name

Sain Kallelta palan mulle niin rakkaaseen nominationiin. Koru on täynnä muitakin tärkeitä merkkejä, joten tämä uusin sopii tuonne väliin ihan täydellisesti. Sormusta ei siis toistaiseksi ole, enkä ole ihan varma tuleeko edes. Pitää varmaan käydä ensin sovittamassa.


Mutta tällaisia uutisia tällä kertaa. Seuraavaksi taas jotain kivaa sisustusta!

Haleja, terkuin Vivi


7 kommenttia:

  1. Voih, onnea! Aivan ihana postaus ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Voi kun ihana julkistus,kaikkea hyvää Teille molemmille. Te olette loistava pari,me olemme odottaneet tätä tosi pitkään,että saamme tämän tiedon.Tämä on yksi ihanimmista päivistä, jonka olemme pitkän elämämme aikana saaneet kokea.Rakkaat terveiset ja halit Teille nuoret RAKASTAVAISET.terv Litsan vanhukset.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kiitos kaikille onnitteluista! :)

    VastaaPoista