perjantai 6. heinäkuuta 2012

Romuroopen unelma


Fiskarsin Antiikkipäivät ovat yksi kesän parhaita tapahtumia. Käymme tonkimassa aarteita joka vuosi taidelasiin hurahtaneen sukulaiseni kanssa, eikä tämäkään vuosi ollut pettymys. Itseäni kiinnostaa lähinnä talonpoikaisantiikki ja teollinen tyyli (siskojeni mielestä simppelisti vain romu), ja löytöjä olisi tehnyt useammastakin pöydästä. Varaan Fiskarsiin mukaan aina tietyn määrän käteistä ja lupaan itselleni olla käyttämättä luottoa. Muuten homma menisi helposti överiksi.

Tämän vuoden reissumme oli jo neljäs. Käymme joka kerta syömässä lounaan Fiskars Wärdshusissa. Lautaselta löytyy aina kalaa – joka oli tälläkin kertaa täydellisen hyvää. Desicon tehtaanmyymälä kuuluu myös kestosuosikkeihin, samoin kuin Petris Chocolate Room. Sieltä otimme tällä kertaa kakkupalat suklaakonvehtien sijaan. Suussa nekin sulivat, vaikka suklaat ovatkin ykkösiä. Petrin putiikissa kannattaa piipahtaa, vaikka pelkän tunnelman ja kauniin sisustuksen takia.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Tänä vuonna Fiskarsista tarttui mukaan muun muassa limenvihreä retropeitto ja kaksi kaunista vanhaa maitopulloa. Pehmeä peitto on täydellinen piknikille, joten pitänee pystyttää sellainen pian.

Ihanaa viikonloppua kaikille! Me poljemme huomenna Ruisrockiin kera ystävien. Nähdään taas!

♥ Vivi


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi mukavalta tapahtumalta :-) Ihana nähdä kaikkia vinkkejä :-)

  Tervetuloa lueskeleen blogia :-)

  Mukavaa alkanutta viikkoa! :-)

  VastaaPoista
 2. Oih! Näyttää ihan paratiisilta! Miten mulla on mennyt tällänen häppeninki ohi?! Pitääkin pitää ens kesänä mielessä :)
  Mervi

  Ps. Löysin blogiisi sen viiksekkään miehen kautta :)

  VastaaPoista