tiistai 10. heinäkuuta 2012

Mascarponea ja mansikkaa


Ystäväni vinkkasi pari viikkoa sitten Kokit ja potit -nimisestä blogista, jossa kirjoittaja oli tehnyt hauskoja mansikkaan piilotettuja juustokakkuja. Niitä oli pakko testata itsekin, ja tosiaan – resepti oli superhelppo, nopea ja vielä ihan sairaan hyvä.

Sekoitin täytteeseen mascarponejuustoa, sokeria, vaniljasokeria ja aavistuksen verran limemehua notkistamaan seosta. Limemehu oli oikeastaan Kauppatorilla mansikoita myyneen mukavan myyjän idea. Joten terkkuja vaan jos olet kuulolla, toimi erinomaisen hyvin! Koristeeksi (ja miksei suuhunkin kelpaavaksi) laitoin suklaaminttua. Se maistuu ihan After eight -suklaalta.

pic name pic name
pic name

Mansikat koversin kevyesti perunankuorintaveitsellä ennen täytteen laittamista ja lopuksi vielä dippaus keksimuruihin. Voisiko olla helpompaa.

Mulla alkaa pian loma, mutta tulen vielä moikkaamaan sitä ennen. Jee, enää kaksi yötä!

terkuin Vivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti