sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Taste of Helsinki

Teen tällä hetkellä ruokatoimittajan töitä. Viime viikko oli ruokakulttuurin suhteen ehdottomasti kiireisin koko keväänä, sillä tapahtumia ja nähtävää riitti lähes jokaiselle päivälle. Yksi viikon kohokohdista oli Taste of Helsinki.

Viihdyin alueella useamman tunnin, ja maistelin herkkuja kuuden huippuravintolan keittiöistä. Pääsin taas treenaamaan kuvaamista, mikä tuntuukin koko ajan kivammalta. Tapahtuman takana oleva Barry lupaili, että Taste tulee myös ensi vuonna – merkkasinkin sen jo nyt kalenteriini. Toivottavasti mukana on silloinkin turkulaisia ravintoloita. Tällä kertaa meiltä Helsinkiin lähti superhyvä Smör.


pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name

Samaan aikaan Turussa juhlittiin Neitsytperunafestivaaleja. Kävimme eilen jokirannassa maistamassa annoksia, ja kyllä kannatti! Tunnelma oli mahtava ja ruoat taivaallisen hyviä. Neitsytperunoita juhlitaan Turussa taas ensi kesänä, näin viikkoa ennen juhannusta.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

terkuin Vivi


PS. Lisää Taste of Helsingistä ja annosten reseptejä ensi torstaina Turun Sanomien ruokasivulla ja verkossa. Käykäähän klikkaamassa! :)

1 kommentti: