maanantai 22. lokakuuta 2012

Pilttipurkit kiertoon

Viime viikolla saimme kutsun ystävämme synttärikemuihin. Halusin välttämättä viedä lahjaksi jotain itse tuunattua ja ehkä myös herkkuja, sillä sankari pitää kovasti ruoanlaitosta ja osaa arvostaa myös itse tehtyjä juttuja.

Kaivoin kätköistäni vanhoja pilttipurkkeja. Täytin ne muun muassa pähkinöillä, manteleilla ja jogurttipäällysteisillä toffeepaloilla. Kannet maalasin akryylimaalilla, koristeeksi teippejä ja nauhaa. Ja kylkeen hain vielä mausteet omppupiirakkaan. Tuli aika hauska, vai mitä? Bungalowin ihanan värikkään laatikon kannoin mukanani Tanskasta.


pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name


Tässä kiva lahja hänelle, jolla on jo kaikkea. Nyt sitten keräilemään lisää lasipurkkeja. Niille löytyy aina käyttöä.

 
Mukavaa viikkoa kaikille lukijoilleni,

terkuin Vivi


5 kommenttia:

  1. Kiva lahja ja ajatus, tuollaisesta ilahtuisi kuka vaan :) Iloista viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea, kiitos vinkistä! Mulla odottaakin läjä pilttipurkkeja (en vaan saa niistä liimapintaa pois..) vinkkejä siihen? Teippejäkin löytyy eli varmaan aika samanlaisia teen kaverille synttärilahjaksi sekä joululahjaksi ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Sen liiman irrottaminen onkin tosi ärsyttävää puuhaa. Kannattaa ostaa Biltemasta sellaista ainetta kuin Label off. Purkki maksaa muutamia euroja ja illä lähtee tosi kätevästi pois kaikki etiketin jämät. Suoittelen :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva lahja. Olisi ihana saada itseki tuollainen!
    Olet kyllä tosi kekseliäs, ideoita ei puutu :)
    Ehkä mäkin opin sellaiseksi joku päivä ;)

    VastaaPoista
  5. Voi ku biltema oliski lähellä! :D No jos mä saisin ton jotenki pois ja jos en saa niin laitan siihen kohtaan sitä teippiä... Ei noissa onneksi niin paljo tuota liimaa ole....

    VastaaPoista