torstai 18. lokakuuta 2012

Kööpenhaminan sisustusvinkit, osa 2

Kööpenhamina on kyllä sisustajan taivas. Putiikkeja ja katsottavaa löytyy vaikka kuinka, mutta onneksi liikkeet ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Tässä teille seuraavat kuusi sisustusliikettä. Toivottavasti listasta on apua Köpikseen matkaaville sisustajille.

pic name pic name
pic name pic name

7. Bungalow (Ravnsborggade 17)

Matkalaukkuun kannattaa pakata tuliaisena ainakin pari Bungalowin ihanaa laatikkoa. Niitä löytyy kaikissa sateenkaaren väreissä ja kokojakin löytyy useita erilaisia. Laatikoiden lisäksi liikkeessä myydään myös esimerkiksi kauniita keittiöpyyhkeitä.

pic name

8. Plint (Købmagergade 50)

Plintistä sisustaja pääsee ostamaan kotiin kaikenlaista tavaraa koristevaloista keittiötavaroihin, herkkuihin ja valaisimiin. Myynnissä muun muassa House Doctoria ja Greengatea.


pic name

9. Superlove (Nørregade 45)

Yläkerrasta löytyy vaatteita ja asusteita, mutta alakerrassa on putiikin kokoon nähden kattava valikoima pieniä sisustustuotteita. Joka puolelta Kööpenhaminaa löytyvät pyöreät naulakot (tai ehkä voisi sanoa myös koukuiksi) olivat täällä suhteellisen edullisia.

pic name

10. Notre Dame (Nørregade 7)

Tämä liike oli positiivinen yllätys. Hyllyiltä löytyi paljon kivaa tavaraa, jota olisi mieluusti mahduttanut mukaan enemmänkin. Lyhtyjä, lasitavaraa, astioita, kylpyhuonetuotteita, valaisimia... Ihan kaikkea. Parasta olivat ehkä näyteikkunassa olevat värikkäät valosarjat. Palloja löytyi useassa värissä, ja niistä sai poimia mukaan omat lempivärinsä. Palloista tulee muuten postaus pian!

pic name pic name

11. Le Bix (Nørregade 4)

Notre Damea vastapäätä löysimme ihastuttavan liikkeen, Le Bixin. Liikkeen alakerta oli täynnä erilaisia koukkuja ja vetimiä. Niitä oli esillä varmaankin satoja. Koukkuostokset kannattaa siis keskittää tähän putiikkiin. Yläkerrassa oli paljon valikoimaa japanilaisista washiteipeistä. Le Bixillä on myös oma verkkokauppa, joten käy kurkkaamassa sielläkin.


12. Maduro (Frederiksborggade 39)

Tästä putiikista emme muistaneet ottaa kuvaa, mutta kannattaa kuitenkin poiketa. Loistava valikoima esimerkiksi valaisimia ja lastenhuoneisiin sopivaa tavaraa. Myynnissä muun muassa House Doctoria.***

Tässä meidän poimintamme. Poimi listalta mieluisimmat tai vieraile vaikka kaikissa. Illums Bolighusin, Illumin ja Magasinin tavarataloista löytyvät myös omat sisustukselle pyhitetyt kerroksensa.

terveisin Vivi


4 kommenttia:

 1. Oi oi mitä ihanuuksia! Nyt on kyllä ruvettava miettimään matkaa Tanskan maalle :D
  Oletteko käyneet Lontoossa ja jos näin on niin onko hyviä vinkejä kaupoista jotka kannattaisi koluta?
  Syysterkuin -Paula

  VastaaPoista
 2. Kannattaa varata lennot, sillä Köpiksessä oli vaikka kuinka paljon kaikkea ihanaa. Muista lähteä tyhjällä laukulla... ;) seuraavaksi haluan sinne joskus kesäaikaan, jolloin on ilmeisesti kivoja katukirppiksiä myös. Ollimme keväällä Lontoossa. Sieltä ei jäänyt kuitenkaan mieleen niin paljon kivoja putiikkeja. Paitsi Mujissa kannattaa ehdottomasti poiketa! Kiitos Paula kommentistasi, näitä on aina ilo lukea.

  VastaaPoista
 3. No niinpäs tuolta arkistoista löytyikin päivityksesi Lontoon reissulta. Me ollaan matkaamassa sinne helmikuun lopulla, mutta kovasti jo matkasuunnitelmia tehdään! viisi päivää on käytettävä tehokkaasti ;D
  -paula-

  VastaaPoista
 4. Ihania kauppoja kerrassaan :-) Jos sinne suunta on niin varmasti täytyy poikkeilla :-)

  Mukavaa viikonloppua! :-)

  P.S. Sinulle on kiitos blogissani, tervetuloa kyläileen :-)

  VastaaPoista