lauantai 26. maaliskuuta 2016

Luettavaa pääsiäiseen: TS Kotimakasiini

Pääsiäisen paras lukuvinkki tulee tässä: juuri julkaistu TS Kotimakasiini. Diginä ilmestyneen uuden verkkojulkaisun ensimmäisenä teemana on siis koti, ja makasiinista löytyykin runsaasti luettavaa niin sisustukseen kuin asumiseenkin liittyen. Pääsin tekemään julkaisua yhdessä hyvän työryhmän kanssa ja useamman jutun verran.

Tässä pieni sneak peek yhdestä kirjoittamastani jutusta. Kolme paikallista bloggaajaa kertovat artikkelissa helpot, hauskat ja tyylikkäät diy-ideansa. Kuvat ovat Turun Sanomien ja valokuvaajina ovat Timo Jakonen ja Marttiina Sairanen. Kiitos hauskoista keikoista ja vielä enemmän kiitoksia oblik.-blogin Jutalle, Kelorannan Teijalle ja Kotilaiturin Katille. Niin huippuja ideoita!

pic name
pic name
pic name
Valokuvat: Turun Sanomat/Timo Jakonen, Marttiina Sairanen

TS Digimakasiini on kaikkien Turun Sanomien yhdistelmä- ja digitilaajien luettavissa veloituksetta. Muille julkaisun hinta on 1,90 euroa ja se tilataan tekstiviestillä. Lue lisää julkaisun tilaamisesta tästä.

Olisi kiva saada palautetta julkaisusta! Voitte kirjoittaa sitä kommentteihin tai lähettää meilillä. Lupaan välittää palautteet toimitukselle.

Kivaa pääsiäisen jatkoa!

terkuin Vivi


5 kommenttia: