torstai 11. helmikuuta 2016

Sisustusvinkkejä Rakenna & Sisusta -messuilta

Tämä viikko on ollut ihan hullun kiireinen, sillä pääsin stailaamaan osaston huomenna starttaaville Rakenna & Sisusta -messuille. Turun Messukeskuksessa järjestettävillä messuilla nähdään tänä vuonna uusi sisustusalue. Kävin viimeistelemässä omaa stailaustani tänään ja voi jee miten upealta D-hallissa näytti! Ihan törkeän makea pop up -kahvila ja bongasin sieltä niin hienot kalusteet kuparisella twistillä, huh.

Messujärjestäjät ideoivat bloggaajille stailaushaasteen. Kuvista ehkä osaa arvata, että sain tehtäväkseni lastenhuoneen stailaamisen. Huippua! Olin niin innoissani tästä, ja lopputuloksesta tuli paljon kivampi kuin päässäni suunnittelin. Lisäksi mukana ovat myös Kotilaiturin Kati, Pikkutalon Sanna, Anniina V. sekä Tohkeissaan-blogin Katri. Heidän käsissään syntyi makkari, keittiö ja työhuone. Niin hienoja ja tekijöidensä näköisiä. Kannattaa siis tulla viikonloppuna messuille tsekkaamaan nämä livenä ja äänestämään omaa suosikkiaan.

pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name

En tietystikään olisi selvinnyt tästä haasteesta ilman yhteistyökumppaneita, joilta sain lainaksi messujen ajaksi teemaan sopivaa sisustuskamaa. Tässä listaus, jos jokin tuote jää erityisesti kaivelemaan:

Mattoliike Sepri - matto
Adalmiinan Helmi - isot pellavatyynyt, harmaa samettityyny, verho, pallovalot ja musta-valkoinen säilytyslaatikko
Sisustusliike Avelia - pöytä, puinen jakkara ja valkoinen talja
KUI Design - Turku-tyyny ja pupu-pehmolelu
Saana ja Olli - juliste
Maija Ilola - tiipii ja puolikuun muotoinen jakkara

(muut tavarat omista kätköistä)

Rakenna & Sisusta -messut 12.–14.2. Turussa, lue lisää tästä.

Kiitos Turun Messukeskus, että pääsin mukaan tähän hauskaan projektiin! Kiitos yhteistyökumppanit!

Kivaa viikonloppua, terkuin Vivi


2 kommenttia: