lauantai 9. tammikuuta 2016

Kalkkimaalia

Uusi vuosi ja uudet sisustusjutut! Vuoden lopulla jouduin luopumaan askarteluhuoneestani (lue romuhuoneestani), ja aloimme laittaa kuntoon Kukan tulevaa huonetta. Valkoiset seinät olivat supertylsät, joten päädyimme maalaamaan yhden seinän kalkkimaalilla. Vaaleanharmaa oli ensin vahvassa harkinnassa, mutta lopulta valitsimme kuitenkin tämän haalean pastellinpunaisen Seashell-sävyn. Aluksi pelkäsin, että väri olisi ollut liian vaaleanpunainen omaan makuuni. Sitten kävin kurkkimassa Projekti Verkarannan Jutan makkarin seinää, joka oli livenä just täydellinen. Eli siis sopivan haalea. Päätös oli tehty.

Täällä Turussa Kalklitir-maaleja myydään Duo Livingissä Kauppiaskadulla (klik!). Maali on superhelppo levittää ja käyttää, enää en harkitse edes muiden maalien ostamista. Sävyjä on vaikka ja kuinka! Meillä kalkkimaalia on myös työhuoneessa, lue lisää maalista tästä.

pic name
pic name
pic name
pic name

Kalkkimaalin päälle laitoimme Ferm Livingin ihania kuparinvärisiä seinätarroja. Bongasin ne Instagramista ja Sveitsin reissulta löysinkin niitä pienestä sisustusputiikista. Tarrojen pitäisi lähteä pois jälkiä jättämättä, joten aika kivasti, nopeasti ja edullisesti saa aikaan hauskan muutoksen.

Onnellista tulevaa vuotta kaikille lukijoilleni! Kiva, että olette pysyneet mukana, vaikka etenemistahti on välillä todella hidas...

Puss! Vivi


7 kommenttia:

 1. Hieno valinta tuo vaaleanpunainen ja nuo kuparipallot ovat ihan huippukiva idea! Jään odottamaan Kukan muuttoa huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Mekin odotellaan tätä ihmettä... Nyt tuntuu, että tyyppi suostuu nukkumaan tai nukahtamaan vaan meidän viereen...

   Poista
 2. Näyttää supersuloiselta!♡ Täällä paraikaa mietitään kummankin pojan huoneen päivitystä 'isomman pojan' huoneeksi. Nyyh! Nautihan joka hetkestä, aika menee ihan liian lujaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Teija! Oikeassa olet, nyt jo on mennyt ihan liian lujaa!

   Poista
 3. click this replica bags check replica bags reddit useful reference 7a replica bags philippines

  VastaaPoista