sunnuntai 23. elokuuta 2015

Babyshowerit

Tasan kuukausi sitten mut onnistuttiin yllättämään iloisesti upeilla babyshowereilla. Kemujen takana olivat mun tärkeät ystävät, siskot ja äitini, jotka olivat laittaneet pystyyn niin viimeisen päälle bileet. Pöytä oli täynnä herkkuja (tietty!), mutta erityisen otettu olin upeista koristeluista ja kaikista ihanista lahjoista, joilla mua ja vauvaa hemmoteltiin. Katsokaa nyt vaikka vaippakakua! Sen kätköistä löytyi vaikka ja mitä, niinkuin esimerkiksi todella tarpeellista suklaata.

Äiti oli kaivanut varastoista meidän vanhoja leluja ja kirjoja, ja jokainen vieras sai kirjoittaa mulle viestin. Kirjeet suljettiin kuoreen, jonka saan avata vasta sairaalassa vauvan tultua maailmaan. Superjännää! Mä niin pillitän niitä lukiessa, olen jo nyt varma siitä.

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name

Rakastan juhlia. Mun mielestä vähän pienemmästäkin syystä kannattaa aina laittaa pystyyn kunnon kemut. Sen takia oli erityisen ihanaa, että ystävät jaksoivat järjestää nämä juhlat. Ja niin mun näköiseni. Puss kaverit, ootte parhaita! Lupaan järkätä teille kunnon varpajaiset!

terkuin Vivi


1 kommentti:

  1. Voi mitkä juhlat olet saanut! Olet itse niin mahtava juhlien järjestäjä, että on varmasti ihana tulla välillä itsekin yllätetyksi. Nuo kirjeet ovat hauska idea. Täällä jo kovasti odotellaan pientä Åbabyä ♥

    VastaaPoista