lauantai 11. heinäkuuta 2015

Antiikkia, antiikkia!

Tämä viikko on ollut intohimoisen romuroopen unelmaa. Torstaina alkoivat Fiskarsin Antiikkipäivät, jotka ovat olleet yksi kesäni kohokohdista jo seitsemän vuoden ajan. Fiskarsin vanha veitsitehdas ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä, sillä mukana oli jälleen paljon yrittäjiä mielenkiintoisten tavaroidensa kera. Yksi parhaimmista mukana olevista osastoista kuului kokkolalaiselle Antik Helénille. Osasto oli laitettu erityisen kauniiksi ja houkuttelevaksi, ja löysinkin sieltä paljon kivoja juttuja sisustukseen. Antik Helén oli mukana Antiikkipäivillä ensimmäistä kertaa ja toivon, että löydän heidät Fiskarsista tulevinakin kesinä.

Kannattaa kurvata veitsitehtaan lisäksi myös naapuriin Billnäsiin, sillä sielläkin järjestetään Antiikkipäivät samana ajankohtana. Billnäsissä myyjiä oli runsaasti ja bongasin sieltäkin kivoja juttuja. Mukaan kotiin lähti kuvissakin näkyvä puna-valkoinen peitto, joka on myyjän mukaan ollut käytössä aiemmin sairaalassa. Itse suunnittelin siitä pöytäliinaa, mutta katsotaan...

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Antiikkipäivät jatkuvat molemmissa ruukkikylissä sunnuntaille asti. Vielä ehtii siis tsekkaamaan tarjonnan ja tekemään kivoja löytöjä kotiin ja pihalle. Suosittelen!

Kivaa viikonloppua,

terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. Minäkin pääsin kuin pääsin mestoille! Meille suurin anti oli Perniön aseman Maurin Makasiini ja Cafe Opaliina. Billnäsissä jaksoimme suurimman osan aikaa ja Fiskarsissa visiteerasimme vain piha-alueella.
  Kiitos kun sain vierailla veitsitehtaalla kanssanne :) Ihana liina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, että pääsit mukaan :) Maurin Makasiini onkin mulle ihan tuntematon, pitääkin käydä siellä vielä kesällä. Kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Mä en oo käynyt kertaakaan antiikkipäivillä, vaikka monasti on pitänyt! Ensi vuonna JOO!

  Ihana masu♥

  VastaaPoista