lauantai 12. huhtikuuta 2014

Meidän häät ≠ meikki ja hiukset

Seuraavaksi haluan näyttää teille kuvia hääpäivämme aamusta. Meidän molempien, sekä mun että Kallen, hiukset ja naaman pisti kuntoon upea ja lahjakas siskoni Eva. Eva on kammannut ja meikannut mua viimeisten vuosien aikana niin paljon, että lopputulosta ei tarvinnut yhtään jännittää tai muutenkaan miettiä. Kaasojen hiukset taituroi kuntoon Evan ystävä Reetta.

Rakastan lettejä. Ja sileitä nutturoita. Ne ovat olleet tavaramerkkini juhlakampauksissa jo varmaan parin vuoden ajan. Samalla kaavalla jatkettiin siis hääpäivänäkin. Meikin suhteen ainoa toiveeni oli, että huulet olisivat kirkkaanpunaiset. Ja nehän olivat!

pic name
pic name pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name

Tässä viimeisessä kuvassa näkyy kampaukseni ehkä parhaiten. Ja siitä tuli just niin tydellinen kuin toivoinkin.


Meikki ja kampaus: Studio Eva W (klik!)
Kaasojen hiukset: Reetta Lehtonen
Kaasojen meikit: Make Up Factory
Kuvat: Tuukka Ervasti


Kivaa lauantai-iltaa kaikille,

terkuin Vivi


5 kommenttia:

 1. Rauno Kulmala: Upeat kampaukset ja upeat kampaajat + meikkitaiteilijat.Vivi ,Sinulle sopii suorat hiukset ja nuttura myös,ne kuuluvat Sinun imagoosi, Kalle on meikkaamattakin hyvin kuvauksellinen,mutta kyllä ne ammatti-ihmiset saavat Kallenkin näyttämään "filmitähdeltä". Hyvin kuvauksellisia olette molemmat.Kaiken tämän on saanut aikaan Studio Eva W,Maariankatu 1 Turku. Kiitos.terv Rauno-pappa ja Eeva-mamma.

  VastaaPoista
 2. Valtavan kaunis olet ollut hääpäivänäsi! Näitä on kiva lukea, varsinkin kun arvaan että näitä on kiva elää uudestaan kirjoittaessa. Odottelen kovin NYC:n kuvia, varattiin just ens jouluksi matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sanna! Kiva, että viihdyt :) Päivä oli kyllä niin ihana ja oikeassa olet, kaikki muistuu mieleen kuvien kautta. Nycin kuvia olisi vaikka ja kuinka... Yritän saada niitä tänne pian. Tekin varasitte reissun, jee. New Yorkia parempaa ei ehkä voi olla.

   Poista
 3. Aivan ihana meikki ja kampaus sulla! Yritin juuri viikko sitten varata Evalle kampaus- ja maskeerausaikaa, mutta kyseinen päivä oli jo varattu. Normisti käyn Hyvässä Ilmeessä, mutta sinnekään en päässyt, joten suuntaan nyt meikkiin Stockmannin Blaskolle ja kampaus tehdään Kuplassa.
  Mukava, kun jaat elämäsi upeimman päivän kanssamme, jään odottelemaan lisää hääpostauksia <3

  VastaaPoista