maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pikatuunaus sisustustarroilla

Tein pääsiäiseksi suloisen asetelman, jonka voi hyvin jättää esille vaikka koko kevääksi. Asetelmassa oleva linnunpesä on Kallen äidin kädenjälkeä. Nuuskin hänen varastojaan, ja samalla käynnillä mukaan tarttui viiriäisenmunia, höyheniä ja tuo pikkutirppa. Vaikka ne eivät samaan pesään oikeasti kuulukaan, niin ei haittaa! Lasikuvun alla kokonaisuus näyttää kivalta.

Ai niin, tuo lasikupu ja ihanat pitsitarrat! Muutama viikko sitten kävin Turun vieressä Liedossa sijaitsevassa Mielikuvat-nimisessä myymälässä. Yrittäjä Sari tekee aivan ihastuttavia sisustustarroja, ja bongasin liikkeestä samantyylisen lasikuvun pitsitarroilla tuunattuna. Ihana Sari antoi meille testiin samaisia pitsitarroja, ja oli ihan pakko kiinnittää ne joskus ajat sitten kirpparilta löytämääni juustokupuun. Eikö näytäkin kivalta?


pic name
pic namepic name
pic name

Pitsitarrat isommassa koossa ovat jo toivelistalla, mutta sitä ennen Sari tekee meille jotain ihan muuta. Mutta mitä, sen näette vasta ensi viikolla. Sarin yrityksen sivuille pääset tästä, klik!


Kivaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


2 kommenttia:

  1. Ihana asetelma ja ihanat nuo pitsitarrat.. niitähän voisi liimailla vaikka mihin.
    Iloista kevättä ja onnea uuteen kotiin!
    -Paula- kissanunelmaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Nyt täytyy sanoa, että on jo astetta tyylikkäämpi juustokupu :) Tosi kaunis asetelma, joka tosiaan passaa olla esillä vaikka läpi vuoden.

    VastaaPoista