keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Tulppaanit

Ystäväni tietävät niin hyvin, mikä on meidän perheemme väri. Viikon sisään olemme saaneet kyläileviltä kavereiltamme jo kolme kaunista kimppua. Kaikki niistä valkoisia. Ostan itse tosi harvoin leikkokukkia, mutta usein juuri valkoisia lajikkeita.

Eräänä maanantaina työpöydälläni odotti suloinen yllätys, joka pelasti niiiiin tylsän ja harmaan päivän. Kollegani ja hyvä ystäväni oli ostanut meille kihlajaislahjan! Miten söpöä. Kauniista kassista löytyi suklaata, keksejä ja niihin täydellisesti sopivaa kuohuvaa. Vielä ei olla raaskittu korkata niitä, mutta enää en malta kauaa odottaa.


pic namepic name
pic namepic name

Olen jo ajat sitten saanut kaksi mukavaa tunnustusta. Toisen niitä antoi Onnellinen kirsikka -nimistä blogia pitävä Micu (klik!) ja toisen sain Trio Luovat Hullut -blogista (klik!). Arvostan suuresti näitä tunnustuksia, sillä teitä lukijoita vartenhan täällä ollaan. Kiitos siis tuhannesti!

Tunnustus on pyörinyt jo aika monessa blogissa, ja sitä on tarkoitus levittää sellaisiin suhteellisen uusiin blogeihin, joissa on vielä alle 200 lukijaa. Kannattaa katsoa vielä ainakin nämä:

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

terkuin ViviEi kommentteja:

Lähetä kommentti