sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Uusi koti, osa II

Tänään kävimme tutustumassa lähemmin uuteen kotiimme. Koko kesän ja syksyn olemme ajelleet raksalla lähes viikottain, mutta nyt pääsimme ensimmäistä kertaa kurkkaamaan kunnolla sisälle.

Kesällä ostopäätöksen tehdessämme koti oli vasta aluillaan ja päässä lähinnä piirustukset. Ne näyttivät tältä, klik! Paljon on sen jälkeen tapahtunut. Piha ja ulko-osat ovat jo valmiit, ja sisällä väliseinät pystyssä. Jännitti ihan hirveästi koko viikon, minkälaiselta koti näyttäisi seinien kanssa. Turhaan jännitin. Lopputulos oli sata kertaa kivampi, mitä olin uskaltanut kuvitella.


pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name


Nyt sitten odotellaan pintamateriaaleja. Ja taas jännitetään, miltä päässä kuvitellut jutut näyttävät todellisuudessa. Muuttamaan pitäisi päästä jo tammikuussa, iik!

Muuten, meille tulee makkariin kokolattiamatto (!). Testasin värivaihtoehtoja mallipalojen kanssa luonnonvalossa. Siitä tulee ihana.


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille, palaillaan taas pian!

terkuin Vivi


5 kommenttia:

 1. hitsit ku hienoa! :) ihanan valoisaa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana näköstä :) Voin vain kuvitella millainen tuosta tulee :) Valoisaa, ihanaa! :)

  VastaaPoista
 3. Siinä se nyt on ! Teidän oma koti ! Jännittävää ! Hienolta näyttää !
  Innolla odotan sisustus postauksia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista! En malta odottaa, että päästään muuttamaan. Sitten on todellakin luvassa sisustuspostauksia. Nyt niitä ei ole juuri päässyt tekemään, kun on niin ahdasta ja tavaraa nurkat täynnä :(

  VastaaPoista
 5. Wautsi wau! Ihan superhieno koti!

  VastaaPoista