torstai 25. lokakuuta 2012

Valoa palloissa

Olen haaveillut hauskoista palloilla varustetuista valosarjoista jo pitkään. Ihastellut niitä blogeissa, katsonut tavaratalojen sisustusosastoilla. Kööpenhaminassa poikkesin ihanaan Notre Dameen ja päätin, että nyt on löydyttävä matkalaukusta tilaa omille palloille.

Liikkeen ikkuna oli täynnä palloja kaikissa sateenkaaren väreissä. Olisin voinut valita niistä vaikka kaikkia sävyjä, mutta lopulta päädyin neutraaleihin valkoiseen, mustaan sekä vaalean ja tumman harmaisiin sävyihin. Lopuksi otin mukaan vielä pari keltaista palloa – ihan vain varmuuden vuoksi.

Lopulta kannoin pallot kotiin käsimatkatavaroissa. Asensin valosarjan heti matkan jälkeen ja toistaiseksi se saa roikkua keittiössä. Mielestäni tämä on sopivan syksyinen ja voi valaista meitä vaikka koko pitkän talven. Perinteiset jouluvalot saavat vielä odottaa laatikossa muutaman viikon.

pic name
pic name pic name pic name
pic name
pic name pic name

Hauskaa viikonloppua kaikille! Huomenna lähden Helsinkiin Ruokamessuille ja illalla katsomaan Suomen parhaat sisustus- ja ruokablogit Gloria Blog Awardsiin. Toivottavasti tapaan siellä lempibloggareitani ihan livenä. Aika jännää.


terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. hihi. näkisit meiä turkoosipinkitharmaat valot <:

  VastaaPoista
 2. Ihania Köpiksen kuvia tuolla alempana :) Minäkin haluaisin sinne vielä ennen joulua..

  Pallovalot ovat mainiot ja hyvät värivalinnat! Mukavaa viikonlopun odotusta

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää ja huikeeta reissua gaalaan :)
  Kuvia odotellaan ;)

  VastaaPoista
 4. Hauskaa Gaala iltaa ! Veikeät valopallot :)

  VastaaPoista