maanantai 13. helmikuuta 2012

Jäätä pihalle ja puutarhaan

Seuraavaksi haluan esitellä teille yhden tämän vuoden hauskimmista työprojekteistani. Parisen viikkoa sitten päätin kokeilla, mitä kaikkea kaunista vedestä saa tehtyä pihalle, parvekkeelle, terassille ja puutarhaan. Jäädytin erilaisilla kaapeista löytyvillä muoteilla lukuisia koristeita. Perinteiset maitotölkkeihin upotetut tulppaanit oli pakko testata, mutta niiden lisäksi käytin myös neilikoita, ruusuja ja krysanteemeja.

Muotteina voi käyttää tölkkien lisäksi myös vaikka jogurttipurkkeja, erilaisia muovirasioita ja kakkuvuokia. Vanhasta pienestä pitsiliinasta sai kauniin koristeen, kun sen upotti matalaan tarjottimeen. Hauskaa ja helppoa hommaa, joka onnistuu jo pienelläkin pakkasella.

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name
Täällä ollaan kärsitty kamalasta flunssasta. Siitä huolimatta aiomme juhlia huomenna ystävänpäivää kakkukekkereiden muodossa, joten lisää herkullisia kuvia luvassa pian.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille ♥

terkuin Vivi


7 kommenttia:

 1. Mielettömän kiva idea, kiitos siitä :)
  Tässä vain mielikuvitus on rajana!

  VastaaPoista
 2. Wau! Iloista ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 3. Oi, ihan mielettömän kauniita! Itsekin näihin upeisiin jääkoristeisiin olen törmännyt monessa paikassa, mutta itse en vain saa millään aikaiseksi tehdä moisia :/ Onneksi näitä on ilo nähdä muiden blogeissa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommentin jättäneille :) Näissä on tosiaan mielikuvitus rajana. HoO, suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Kannattaa lähteä liikkeelle vaikka helpoista jogurttipurkeista.

  VastaaPoista
 5. Kauniita juttuja.... :)
  Ihan yllättäen eksyin blogiisi...oikein mukava!

  Tuun toistekkin! :D

  http://sweetengland.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Home Sweet England, kivaa kun löysit itsesi tänne. :) Taidan itsekin tulla vastavierailulle pian.

  VastaaPoista