maanantai 14. marraskuuta 2011

Girls´ night out

Onni on omistaa paljon ihania ystäviä. Meillä on yhden ystäväjoukon kanssa perinteinen tapa kokoontua vuoden välein, aina näin syksyisin, meille parvekebileisiin. Jutellaan tyttöjen juttuja, syödään hyvin ja naustiskellaan.

Kirjoittamaton sääntö on, että jokainen tuo mukanaan skumpan tai viinin. Talon puolesta pöydästä löytyy aina jotain pieniä herkkuja. Tykkään uusien reseptien kokeilemisesta, ja tällä kertaa listalta löytyi makeaa salaattia ja pieniä sormisyötäviä. Jälkiruoaksi juustoja (perinteiseen tapaan) ja ihania suklaatryffeleitä, joiden reseptin lupaan antaa myöhemmin.

Tykkään näperrellä kaikkea pientä ja panostaa yksityiskohtiin. Kattaus onkin mielestäni lähes yhtä tärkeää kuin ruoka. Olen saanut paljon hyviä vinkkejä erilaisista blogeista, kiitos kaikille! Alkudrinksut tein tällä kertaa pieniin pulloihin, kiitos Suklaamarengin Heidille vinkistä.


pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

pic name

Aurinkoista syysviikkoa kaikille!
♥ Vivi


4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan ;)
  Jäin heti lukijaksi ja ihastelemaan kauniita kuvia ;)
  Kivat syksyiset kekkerit ja makoisat tarjottavat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Allidaalia! Kiirettä pitää, ja päivityksiä pitäisi saada hiukan usemmin. Katsotaan, jos tämä vaikka lähtisi tästä piakkoin paremmin liikkeelle.

  VastaaPoista
 3. Mistä nuo pienet pullot on? :) Tosi kiva blogi ja kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anu, hauskaa että löysit blogiini :) Pullot ovat olleet alunperin Raikastamon omena- ja karpalomehupulloja. Etiketit lähtivät tosi helposti pois, eikä pullossa ole mitään leimoja. Eli juuri sopivia alkudrinkkeihin yms. Idean pulloihin sain Heidin Suklaamarenki-blogista.

  VastaaPoista