maanantai 13. toukokuuta 2013

Sarvet seinälle


Muistatteko, kun kerroin teille kivoista juustokupuun liimatuista pitsitarroista (klik)? Lupasin esitellä silloin myös toisen sisustustarroihin liittyvän projektini. Bongasin Mielikuvat-putiikin valikoimista erikoisemman tarran hirvenkallon ja sarvien kera, ja halusin sen ehdottomasti olohuoneeseemme, makkarin oven yläpuolelle.

Sari suunnittelee yrityksessään ihan mielettömiä tarroja, joita voi myös teettää. Päädyimme yhdessä lopulta tähän aika isoon hirveen, jonka leveys on muistaakseni lähes metrin luokkaa. Väriksi valikoitui tummanharmaa, sillä musta näytti tilassa vähän liian jyrkältä.


pic name
pic name
pic namepic name
pic name
pic namepic name


Tällä hetkellä meillä nukutaan Marimekon superpehmeissä trikoolakanoissa. Saimme ne tuparilahjaksi vanhemmiltani, ja lakanat ovat kyllä ihanat! Punaraidallisetkin voisi olla aika kivat... Voi apua, miten sitä tottuu enää nukkumaan tavallisissa puuvillaisissa malleissa.

Hauskat pusutyynyt on suunnitellut &Bros. Ne saimme lahjaksi ihanilta kollegoiltani. Ja kudotut tyynyt Iloa Designin. Joskus aiemmin väitin niitä virkatuiksi, mutta tietty ne on tehty puikoilla!Aurinkoista viikkoa kaikille!

Vivi ♥PS. Sarin putiikkiin pääset tästä!


1 kommentti:

  1. Tosi kaunista ja raikasta. Ihanan siistiä ja rauhallista.
    BTW blogissani on käynnissä arvonta, joten tervetuloa osallistumaan ;)

    VastaaPoista