lauantai 4. toukokuuta 2013

MBakery


Muutama viikko ennen vappua saimme herkullisen tarjouksen blogiyhteistyöstä. Turkulainen, kohtuullisen uusi konditoria-alan yritys MBakery tarjosi meille tuotteitaan testattavaksi. Koska olen todellinen herkkupeppu, en voinut kieltäytyä tarjouksesta.

Vapun tuparit tulivat hyvään saumaan, ja saimme juhlapöytäämme parmankinkulla ja mozzarellalla varustetun modernin voileipäkakun. Makeaksi herkuksi valitsin vadelma-tummasuklaakakun, tietysti! Valinta ei ollut vaikea, sillä suklaakakku on ehkä parasta, mitä tiedän.


pic name
pic namepic name
pic name
pic namepic name


Jo bloggaamisen alussa päätin, että jos saan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, kerron mielipiteeni rehellisesti ja tarvittaessa myös kriittisesti. Itse ehdin maistaa molempia tuotteita, jotka maistuivat täydellisen hyviltä. Erityisesti suklaakakku! Se ei ollut yhtään tunkkainen tai liian makea, vaan sopivan kuohkea ja sisällä oleva vadelmayllätys toi raikkaan lisän. Kysyin myös illan aikana mielipiteitä vierailtamme, ja tämäntyylisiä kommentteja MBakeryn herkut keräsivät:


"Voileipäkakku oli täydellinen yllättäjä!"
"Parasta voileipäkakkua, jota olen ikinä saanut."
"Niiiiin hyvää suklaakakkua, joka ei ole yhtään liian makeaa."
"Voileipäkakusta on vaikea löytää parannettavaa. Ehkä kehitysvinkiksi voisi antaa sen, että parmankinkut voisi tulevaisuudessa leikata muutamaan pienempään osaan. Näin kakkua olisi paljon helpompi leikata."Eli siis pelkkää plussaa tuli vierailtamme myös. Suklaakakkua jäi ihan mukava pala myös seuraavaan päivään, joten saimme nauttia sitä lounaalla sekä vielä iltapalaksikin. Voi mikä vappu!

Mikäli MBakeryn herkut kiinnostavat, niin käy kurkkaamassa heidän sivujaan tästä, klik! Seuraavassa postauksessa lisää vapputupareiden tarjoiluista. Aurinkoista viikonloppua!terkuin Vivi


PS. Vadelmasydäminen suklaakakku mainittiin myös vieraskirjassa ♥ Eli sen oli pakko olla superhyvää jonkun muunkin mielestä!


2 kommenttia:

  1. Todella herkullisen ja laadukkan näköistä. Ja varmasti myös sen makuista :)

    VastaaPoista
  2. Meille tuolee tuo vadelmasuklaakakku hääkakuksi. Se on mielettömän hyvää!

    VastaaPoista