torstai 9. toukokuuta 2013

Parhaat palat vapusta

Lupasin laittaa näytille vielä muutamia kuvia vapputupareiden tarjoiluista. Meidän uutta kotiamme pääsi lopulta juhlistamaan yli 40 ystävää, joten kiirettä riitti keittiössä ja kaikissa muissakin järjestelyissä. Saimme tosi paljon apua meidän molempien äideiltä, mammaltani, siskoltani ja ystävältäni Åkelta. Siksi halusin nimetä kaikki juhlapöydän tarjoilut tekijöiden mukaan.
 
pic namepic namepic name
pic name
pic namepic name
pic name
pic namepic name
pic namepic name
pic namepic name
pic namepic name

Leipäjuustot leikkasin paloiksi pienellä tähdenmuotoisella piparkakkumuotilla. Lakkahillon ja voin laitoin Tine K:n kauniisiin harmaisiin kulhoihin, jotka löysin Nougatista. Niitä pitää hakea ehkä muutama lisää... Ja pannacotat ovat ihan parhaita jälkiruokia, jos tulossa on paljon vieraita. Ne voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä, ja koristella muutama tunti ennen tarjoilua. (Meille tuli tosin niin kiire, että kaverit joutuivat koristeluhommiin.) Sopivia purkkeja pannacottiin löytyy ainakin Ikean kynttiläosastolta.

Rakastan kaikkea pientä näpertelyä, joten juhlissa piti tietysti panostaa myös yksityiskohtiin. Alkujuomat teimme lasipulloihin. Osan niistä hankin H&M Homesta, mutta suurin osa oli vanhoja ja kierrätettyjä mehu- ja siideripulloja. Juhlia edeltävänä iltana askartelin muutaman keltaisen pompomin ja ne pääsivät buffapöydän yläpuolelle, samoin kuin Happy Monday -verkkokaupasta ostetut paperipallot. Harmi, ettei niistä löytynyt parempia kuvia.Tällaiset juhlat tällä kertaa!

♥ Vivi


2 kommenttia:

  1. Kiitos Vivi and Kalle hyvin järjestetyistä tupareista ja ylitsevuotavan hyvästä tarjoiluista ja kauniista koristelusta ja tarjoilupöydälle asettelusta.Olette eturivin taitelijoita juhlien järjestäjinä.terkuin mamma and pappa Litsasta

    VastaaPoista
  2. Onpas tuossa yhdessä kuvassa tyylikkään näköinen herrasmies taustalla!

    VastaaPoista