sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ihana ihana kalkkimaali

Superpitkä blogitauko on nyt toivottavasti takana ja jaksan taas keskittyä kaikkien kivojen sisustus-, ruoka- ja juhlajuttujen fiilistelyyn täällä blogin puolella. Alkuvuosi toi uuden duunin lisäksi mukanaan paljon muitakin uusia tuulia ja olimme pitkällä lomalla Kaliforniassa, mutta ehkä innostavin syy paluuseen on uusi kamera. Kalle osti vihdoinkin pitkään haaveilemansa Canon 6D:n, ja kyllä nyt kelpaa ottaa kuvia!

Sain jo toissakesänä ystäviltäni lahjakortin yhteen mun lempisisustusliikkeeseen täällä Turussa, Duo Livingiin. Tuhlasin sen pussilliseen Kalklitir-maalia, jonka saimme vihdoinkin sudittua työhuoneen seinään viime syksynä. Duo Livingissä on hyvä valikoima sävyjä tästä ihanasta maalista, joka on helppo levittää ja onnistuu kätevästi vähän tumpeloltakin maalaajalta. Tämä meidän sävy on winter primo ja levitettiin sitä lopulta neljän kerroksen verran, vaikka kolmekin olisi riittänyt hyvin.

Lopputulos oli just sellainen kuin pitikin, eli sopivasti rouhea ja pinta betonin näköinen. Niin kiva, että mietin jo, mihin muualle tätä voisi laittaa... Erityisesti musta kalkkimaali kiinnostaisi seuraavaksi. Tätä winter primoa jäi ämpärin pohjalle vielä vähän, ja se säilyy tiiviisti pakattuna vuoden verran. Taidan maalata jämillä vaikka muutamia posliinikulhoja ja kukkaruukkuja, sillä maali tarttuu hyvin melkein mihin tahansa pintaan.

pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name


Tervetuloa taas blogini pariin,

terkuin Vivi


10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia Vivi! Ja kiva, kun taas kirjoitat. �� t. Tiina Marjamäki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina! Kiva kun jaksat seurailla pitkästä tauosta huolimatta :)

   Poista
 2. Tuo kalkkimaali taikoo ihanan rouhean pinnan, u p e a a jälkeä!
  Kiva, kun palasit blogistanian pariin. Niin ja suuren suuret onnittelut
  teille molemmille iloisen uutisen johdosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin Teija, seinästä tuli superkiva. Kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Olipas ihana Vivi, että jaksat taas bloggailla. Odotan innolla uusia postauksia. Ihania kevätpäiviä ja hyviä vointeja! <3 -pienen pojan äiti Helsingistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kiva kun jaksat pysyä mukana, varmasti tulossa kaikkia kivoja postauksia kevään aikana. :)

   Poista
 4. ce lien hypertexte Dolabuy Prada Visitez ce lien Dolabuy Chloe consultez le message ici réplique gucci

  VastaaPoista