lauantai 1. marraskuuta 2014

Adalmiinan Helmen joulu

Torstaina pääsin viettämään erityisen mukavaa iltaa Paimioon. Adalmiinan Helmen perinteinen kanta-asiakasilta on aina ollut startti jouluun – niin tälläkin kertaa. Viime vuodesta tutut kuparin, mustan ja harmaan sävyt olivat taas hyvin edustettuina, mutta niiden rinnalle yllättäjäksi olivat nousseet metsänvihreä ja syvä sininen. Kupari oli meidän kodissa viime vuonna ehdoton ykkösjuttu, mutta nyt taidan innostua tuosta vihreästä. Ostin jo muutaman vihreän lyhdyn ja joulupallon, mutta ehkä voisi vielä harkita sävyä myös joissain tekstiileissä.

Annarina tiimeineen oli taikonut liikkeeseen upean tunnelman ja superhyviä sormisyötäviä. Paikalla oli paljon tuttuja kasvoja ja autoon kannoin kassillisen kivaa tavaraa. Yksi uutuustuote, mitä jäin vielä miettimään, oli Lampe Bergerin ilmanpuhdistaja. En ole nähnyt niitä vielä missään muualla Suomessa. Koti kaupungin laidalla -blogin Frida on perehtynyt tämän puhdistajan toimintaan, ja hän kertoo tuotteesta tässä kirjoituksessaan.

pic name
pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name

Hyvää pyhäinpäivää kaikille lukijoille!

terkuin Vivi


21 kommenttia:

  1. Kiitos kuvista ja kivoista tunnelmista! En ollut itse tuossa illassa ja kiva nähdä siksi fiiliksiä. Aika kohti joulua ja sykettä on siis alkanut! Tunnelmallista pyhää ja viikonvaihdetta myös teille! t; Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Helmessä on kyllä aina niin oma tunnelmansa. Nähdään torstaina ja fiilistellään lisää :)

      Poista
  2. Olet saanut tosi kauniita kuvia! Liike oli aivan ihanan tunnelmallinen, vielä en ole ehtinyt purkaa omaa kuvasaldoa.. Mutta joulufiiliksen sain kyllä mukaani! :) tuota samaa Lampe Bergerin juttua jäin miettimään minäkin.. Aivan ihana tuoksu leijaili siellä, eikä ollut kovin paha hinta raikkaasta huoneilmasta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri! Ihmeen hyviä kuvia onnistuin saamaan, pimeydestä huolimatta. Moni on tuntunut ihastelevan Lampe Bergeria, saa nähdä kotiutuuko se vielä joskus meille.

      Poista
  3. Ihania kuvia! Tunnelma Helmessä oli kyllä aivan upea,
    kiitos kivasta seurasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teija itsellesi :) Torstaina nähdään taas!

      Poista
  4. Oli todella kiva nähdä! Tästä se joulun odotus nyt toden teolla taitaa alkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, näin se taitaa olla... Oli hauska nähdä :)

      Poista
  5. Heippa Vivi ! Olisi ollut hauska tulla Helmeen ostoksille. Harmi kun se on niin kaukana :(
    Toivottavasti pääsen Adalmiinan Helmeen joulua ihastelemaan. Kaunis tunnelma !
    Kivaa Viikonloppua !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Allidaalia. Sun pitää ehdottomasti tulla tänne vielä ennen joulua. Voisin näyttää sulle samalla muutaman muunkin kivan paikan :)

      Poista
  6. Kyllä oli kiva ilta! Tästä se joulun odotus alkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli! Ja sulla oli jälleen niin upeita kuvia. Nähdään taas pian!

      Poista
  7. Oli kiva nähdä taas! Joulufiilis tarttui minullekin mukaan Adalmiinan Helmestä - samoin en malttanut jättää Lampe Bergeriä hyllylle, vaan nappasin sellaisenkin mukaani. Olin lukenut Fridan kirjoituksen siitä ja jotain muutakin ja tuntuu, että se todella toimii. Omani on vielä laatikossa, mutta mielenkiinnolla odotan miltä se tuntuu omassa käytössä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sä nappasit sen mukaan. Kerro sitten omia kokemuksiasi siitä, olen kiinnostunut. Nähdään torstaina :)

      Poista
  8. OI, miten ihania kuvia ja tunnelmia! Harmittaa kovasti, etten päässyt tällä kertaa paikalle. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Rauno Kulmala: Kiitos,kaikki niin kaunista ja ihanaa tunnelma käsin kosktelvissa.Hyvin suunniteltu on hyvin tehty.Kiitos.

    VastaaPoista
  10. Ihana tunnelma Helmen navetassa ♥ Olisinpa päässyt! Vietimme ihanan illan Villa Puomin hoteissa, harmi, että meni aikataulut päällekkäin tällä kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hyvä tunnelma ja paljon tuttuja. Ensi kerralla sit taas. Ja torstaina nähdäänkin jo :)

      Poista
  11. Upeita kuvia olit ottanut!!! Oli niin mukava nähdä. Eikä tuota Adalmiinan Helmen tunnelmaa voi edes sanoin kuvata, onneksi kuvat kertovat paljon. On se vaan niin ihana liike!

    VastaaPoista