sunnuntai 3. elokuuta 2014

Åblogit ja sisustusbloggaajien kirppis

Alkukesällä tapahtui jotain tosi kivaa. Arjen timantteja -blogin Anu ja Projekti Verkarannan Jutta kutsuivat koolle Turun alueella asuvia sisustus- ja lifestylebloggaajia. Ensimmäinen tapaaminen oli menestys ja silloin sai alkunsa Åblogit. Ja tässä me nyt sit ollaan! Meidän yhteiset sivut löytyvät osoitteesta www.ablogit.com, jonne päivittyvät muun muassa jokaisen blogin uusimmat postaukset ja muuta hauskaa. Kannattaa tykkäillä meidän sivusta myös Facebookissa (klik).

pic name

Tällä ryhmällä saadaan varmasti aikaiseksi paljon hyvää. Seuraavaan tapaamiseen pääsevät osallistumaan kaikki, sillä järjestämme ensi viikon sunnuntaina 10.8. kello 15–18 kirppistapahtuman Liedossa Vilkkimäen meijerillä. Mukana myymässä useita bloggareita, joten varmasti luvassa huikeita löytöjä.

Kirppistapahtuma löytyy Facebookista (klik), josta löytyvät tapahtuman tarkemmat tiedot. Tervetuloa mukaan!


terkuin Vivi


6 kommenttia:

 1. Ihana kuulua joukkoon hilpeään!
  Kirppiksellä nähdään!

  VastaaPoista
 2. Teija ehtikin jo viedä sanat suustani :) Viikon kuluttua nähdään!

  VastaaPoista
 3. Jep, minäkin odotan jo kovasti ensi viikonloppua, tulossa varmasti hyvä tapahtuma! En millään malttais odottaa!!

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki. Oletteko tietoisia että kivenheiton päässä Kustavintiestä Maskussa on Emilin MakasiiniAntiikki jossa omista nurkista ja ullakolta kierrätetään AITOA wanhaa sisustus- ja käyttöantiikkia? Erityisesti aarteita ovat vanhat kodintekstiilit. Puoti palvelee kesäviikonloppuisin. Seuratkaapa TSn menovinkkejä.

  VastaaPoista
 5. Jee, sunnuntaina sitten kirppistellään! Toivottavasti sää suosii meitä...

  VastaaPoista
 6. Mukava nähdä jälleen, tulisi jo pian sunnuntai! ;)

  VastaaPoista