keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Meidän häät ≠ Herkkubuffa ja baari

Vielä vähän hääjuttuja... Yksi meidän häiden parhaista jutuista oli ehdottomasti herkkubuffa. Menimme Kallen kanssa heti kirkon jälkeen kuvaukseen, joten halusimme vieraille jotain hauskaa tekemistä odottelun ajaksi. Ostimme reilummin skumppaa, jonka lisäksi vieraat saivat kauhoa herkkuja värikkäistä kartongeista tehtyihin tötteröihin.

Olen kerännyt vuosien aikana vanhoja lasipurkkeja, ja ne pääsivät nyt hyötykäyttöön. Ostimme turkulaisesta Kuudes maku -nimisestä herkkukaupasta reilun kahdeksan kilon verran erilaisia pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Suklaatikut ystäväni roudasi työmatkalta Aasiasta. Niiden lisäksi tarjolla oli sangollinen poppareita Finnkinosta ostettujen popcornmausteiden kera. Tullessamme takaisin juhlapaikalle lähes kaikki purkit olivat tyhjiä, joten buffan voisi sanoa olleen menestys.

Baari avattiin heti ruokailujen loppuvaiheessa. Tarjolla oli bisseä, siideriä, lonkeroa, puna- ja valkoviiniä sekä boolia. Alkoholittomana vaihtoehtona peruslimpparit ja ihanan raikas seljankukkabooli. Saimme ennen juhlia hyvän vinkin siitä, että vieraille kannattaisi jakaa drinkkilippuja, joilla pääsevät lunastamaan juomia baarista. Näin vältytään puoliksi juotujen tölkkien löytymiseltä ja tahmaiselta lattialta. Jokainen vieraamme sai siis pienen pellavapussukan, jonka sisältä löytyi kuusi pokerimerkkiä. Niillä pääsi "ostamaan" juomia meidän upeasta baarista. Voin suositella tätä systeemiä ihan kaikkiin isompiin juhliin! Juomaa ei meidän häissä mennyt juurikaan hukkaan, ja kaikki olivat hyvissä fiiliksissä. Bestmanien ja kaasojen taskuista löytyi sitten lisää pelimerkkejä, jos joltain ne sattuivat loppumaan..

pic name
pic name pic name
pic name
pic name
pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name
Yksi hauskoista jutuista olivat myös meidän vessakorit! Niistä ei kuitenkaan löytynyt varasukkiksia, lakkaa tai särkylääkettä, vaan pieniä muovisia shottilaseja ja viinaa. Juomaa oli kuitenkin varattu ihan liian vähän, sillä ne herkut loppuivat aika nopeasti kesken. Ihme juttu, että vieraat viihtyivät niin hyvin wc-tiloissa...

Ja hei, jos haluat askarrella tötteröitä, niin mainio ohje niihin löytyy Eilen tein -blogista, klik!

terkuin Vivi


14 kommenttia:

  1. Arjen Timantteja -blogin kautta tänne eksyin, ja voi mikä ihana blogi täältä löytyikään! Liityin hetimiten lukijaksi, jotta löydän tieni tänne uudestaankin!! :)
    Ihanat häät on teillä ollut. Todella tunnelmallisia, kauniita kuvia!!
    Meillä oli vähän vaatimattomammat maalaishäät viime syksynä, kuvia voi käydä vilkuilemassa täältä: http://nannenturinat.blogspot.fi/2013/09/no-tahron-tahron.html ja täältä http://nannenturinat.blogspot.fi/2013/09/juhlahumua.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Nanne, kiva kun löysit tänne meille :) Kiitos vaan kovasti, häämme olivat kyllä ihanat. Ja koska rakastan häitä ja juhlia, niin menenkin heti kurkkimaan teidän hääkuvia.

      Poista
  2. Hauskoja ja hyödyllisiä ideoita - ja mikä parasta, noita voi toteuttaa muissakin kuin hääjuhlissa;)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania ideoita ja huippuhienosti ja kauniisti toteutettuina - VAU! Olette kyllä miettineet jokaisen yksityiskohdan loppuun asti. Noissa juhlissa on varmasti ollut ilo olla vieraana (kuten myös ylpeänä emäntänä ja isäntänä)!

    VastaaPoista
  4. Siis kerrassaan upea idea tuo herkkubuffa!! Niin kaunis toteutus ja kaikki viimeisen päälle mietittyjä. Voin toistaa Anua ja sanoa kans WAU!

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon kaikille kivoista kommenteista! Nähtiin kyllä aika paljon vaivaa kaikkien näpertelyjen kanssa, mutta näin jälkikäteen voi sanoa, että kyllä kannatti. Lopputulos oli just meidän näköinen. Ja näitä vinkkejä voi tosiaan hyödyntää monissa muissakin juhlissa :)

    VastaaPoista
  6. Voi nämä hääjuttunne ovat niin ihania!

    VastaaPoista
  7. Ihana herkkubuffa! Meillä häät tulossa ja mietinkin mistä hankit noita papereita noihin tötteröihin? Monissa paikoissa löytyy vain turhan romanttisia kuoseja... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena! Ostin kartongit Turusta askarteluliike Presentosta, jossa on tosi hyvä valikoima. Varmasti esim. pääkaupunkiseudun isoissa liikkeissäkin on paljon vaihtoehtoja.

      Poista
    2. Kiitos tiedosta! Turkulaiselle vain turkulainen on parasta! ;)

      Poista