sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Home made jätskipuikot

Heippahei! Kotiuduttiin eilen iltapäivällä superkivoista juhannusjuhlista. Olin niin hyvissä fiiliksissä, että aloin vielä illalla tehdä kotitekoista jätskiä. Syy tähän innostukseen oli se, että halusin päästä testaamaan näitä uusia jäätelömuotteja.

Tein jäden Kinuskikissan sivuilta lötyvällä reseptillä (klik!). Lisäsin mukaan rouhittua tummaa suklaata. Annostelin massaa ensin vähän muotin pohjalle, työnsin sekaan muutaman lohkotun mansikkasiivun ja sen jälkeen täytin muotin kokonaan. Helppoa ja nopeaa! Tässä jädereseptissä parasta on se, että jätsikonetta ei tarvita olleenkaan. Kaikki aineet sekoitetaan vain yhteen, massa pakkaseen ja sitten vaan odottelemaan.

pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
Tänään päästiin testaamaan lopputulosta. Toinen puikko murtui hieman irroitusvaiheessa, koska olin liian malttamaton. Mutta maku oli erinomainen! Kotitekoinen jäätelö sulaa aika nopeasti, mutta mansikat sisällä olivat vielä aika kohmeisia. Mun mielestä se ei kyllä haitannut yhtään.

Nämä Nicolas Vahén hauskat muotit tilasin Sisustus Chill -nimisestä verkkokaupasta. Syötin tilauksen maanantaina illalla ja paketti oli perillä täällä Turussa jo keskiviikkona. Aika nopeaa toimintaa! Paketin mukana tuli sata supersöpöä jäätelötikkua. Näitä muotteja myy muuten myös Mrs Jones Lifestyle Shop (klik), jossa tarjolla on myös pelkkiä tikkuja erikseen. Siitä vaan shoppailemaan!


Kivaa alkavaa viikkoa kaikille,

terkuin Vivi


5 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Tätä täytyy kokeilla , kun ei tarvita sitä konettakaan; en ole sortunut ostamaan, sillä keittiössä ja varastossa on niitä käyttämättömiä kodinkoneita ihan liikaa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, itsekin yritän vältellä jäätelökoneen ostoa. Tämä resepti tosiaan toimii ilman konetta, eikä massaa tarvitse edes sekoitella pakastamisen aikana. Hyviä jädehetkiä teille!

      Poista
  2. Oijoi, ihana idea tuollaiset itse tehdyt jäätelöt! Täällä mökillä tuollaisille muoteille olisi kyllä käyttöä, muksut ihastuisivat taatusti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kivat! Seuraavaksi aion kokeilla jotain mehua näihin, ja jogurttia... Pirtelökin voisi olla aika jees.

      Poista
  3. Täytyykin käydä kurkkimassa noita muotteja ja nuo tikut ovat piste iin päälle. Hyvältä näyttävät teidän herkkujädet!

    VastaaPoista