lauantai 16. maaliskuuta 2013

Kotipäivän kameratreenausta


Tein eilen koko päivän töitä kotona. Ihana auringonpaiste kuitenkin katkaisi keskittymisen vähän turhankin usein, ja viimein oli pakko kaivaa Kallen kamera esille. Treenasin kuvaamista parillakin eri linssillä, ja tuntui kyllä taas tosi kivalta.

Olemme vihdoin saaneet olohuonetta järjestykseen. Emme ole hankkineet tänne uuteen kotiimme juuri mitään uusia huonekaluja, isoa ruokapöytää ja yhtä (!) ruokapöydän tuolia lukuunottamatta. Halusin panostaa kunnollisiin sälekaihtimiin, ja puusäleet olivatkin ostoslistalla tärkeimpänä. Ne ovat kyllä niiiiiin ihanat! Hiljalleen sitten niitä muita uusia juttuja, harkiten ja ajan kanssa.

pic name
pic namepic name
pic namepic name

Turkoosin tuolin, tai oikeastaan kaksikin, sain vanhemmiltani. Aikanaan ne ovat olleet isäni lapsuudenkodissa. Sarjaan kuuluu myös ihana vanha kaapisto, jonka aion maalauttaa vaaleanharmaaksi. Mietin myös tuolien maalaamista, mutta tuo mintunvihreä näyttääkin ihan tosi kivalta. Toistaiseksi saavat jäädä noin.

Pajunkissat saivat kodin vanhasta ilvespurkista. Pian pitäisi virittää lisää pääsiäistunnelmaa. Enää viikko pääsisäisnoitien vierailuun...


Kivaa viikonloppua, terkuin Vivi


2 kommenttia: