tiistai 29. toukokuuta 2012

Paimion Helmi

Päätin jo bloggaamisurani alussa, että esittelen teille aina silloin tällöin parhaita sisustusliikkeitä täältä Turun seudulta. Mielestäni on kiva saada vinkkejä vieraiden kaupunkien tarjonnasta, ja itsekin etsin potentiaalisia liikkeitä aika usein juuri blogeista.

Yksi lemppareistani on Paimiossa sijaitseva Adalmiinan Helmi. Vanhaan latoon tehty kaunis putiikki pursuaa kaikkea ihanaa maalaisromanttisesta tyylistä sekä myös teollisen rouheasta tunnelmasta pitäville. Helmen joulupuoti on varmasti yksi maailman parhaista: sen avautumista odottelen jo monta viikkoa ennen sesongin alkua.

Viime lauantaina liikkeen yrittäjä Annarina pisti pystyyn kirppiksen. Helmeen ajaa Turusta noin puolessa tunnissa, joten oli pakko käydä kurkkimassa tarjontaa. Tässä teille parhaat palat.

pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name

Kivaa loppuviikkoa teille kaikille, 

terkuin Vivi


4 kommenttia:

 1. Aivan upeat kuvat, nyt vasta harmittaakin etten ehtinyt paikalle venemessujen takia;)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava paikka! :-) Kiitti vinkistä, jos kesällä sinne päin eksyy niin ilman muuta täytyy poiketa :-)
  Onko Kangasalla pajutila sinulle tuttu? :-) On n i i n ihana paikka!! :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kommenteista, näitä on aina niin mukava saada :) Adalmiinaan kannattaa tosiaan poiketa (varsinkin joulun aikaan), niin ihania löytöjä sieltä tekee.

  Seija, olen ollut Marjamäen pajutilalla työkeikalla joskus, mutta Kangasalalla en ole poikennut. Pitänee siis tehdä kesälomareissu sinne. Lähdetkö mukaan oppaaksi? ;)

  VastaaPoista