lauantai 11. heinäkuuta 2015

Antiikkia, antiikkia!

Tämä viikko on ollut intohimoisen romuroopen unelmaa. Torstaina alkoivat Fiskarsin Antiikkipäivät, jotka ovat olleet yksi kesäni kohokohdista jo seitsemän vuoden ajan. Fiskarsin vanha veitsitehdas ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä, sillä mukana oli jälleen paljon yrittäjiä mielenkiintoisten tavaroidensa kera. Yksi parhaimmista mukana olevista osastoista kuului kokkolalaiselle Antik Helénille. Osasto oli laitettu erityisen kauniiksi ja houkuttelevaksi, ja löysinkin sieltä paljon kivoja juttuja sisustukseen. Antik Helén oli mukana Antiikkipäivillä ensimmäistä kertaa ja toivon, että löydän heidät Fiskarsista tulevinakin kesinä.

Kannattaa kurvata veitsitehtaan lisäksi myös naapuriin Billnäsiin, sillä sielläkin järjestetään Antiikkipäivät samana ajankohtana. Billnäsissä myyjiä oli runsaasti ja bongasin sieltäkin kivoja juttuja. Mukaan kotiin lähti kuvissakin näkyvä puna-valkoinen peitto, joka on myyjän mukaan ollut käytössä aiemmin sairaalassa. Itse suunnittelin siitä pöytäliinaa, mutta katsotaan...

pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name
pic name
pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Antiikkipäivät jatkuvat molemmissa ruukkikylissä sunnuntaille asti. Vielä ehtii siis tsekkaamaan tarjonnan ja tekemään kivoja löytöjä kotiin ja pihalle. Suosittelen!

Kivaa viikonloppua,

terkuin Vivi


keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Vinkki viikonloppuun

Näyttääkö kalenteri tyhjää loppuviikon osalta? Jos, niin suosittelen lämpimästi visiittiä Fiskarsiin ja Billnäsiin. Molemmissa upeissa ruukkikylissä alkavat huomenna perinteiset antiikkipäivät, joista löytää kivoja aarteita monenlaisiin sisustustyyleihin.

Me lähdemme katsomaan tarjonnan heti huomenna avajaispäivänä. Antiikkipäivät kuuluvat joka vuosi kesäni kohokohtiin, ja tämä vuosi taitaa olla jo seitsemäs putkeen. Koskaan en tule kotiin tyhjin käsin. Viime vuonna ostin mm. tämän makean kuparisen kirjaimen. Jotain vähintään yhtä kivaa toivon löytäväni taas huomenna.

pic name

Tässä vielä linkkejä edellisten vuosien antiikkipäivien postauksiini:

Romuroopen unelma (2012)
Antiikkia Fiskarsissa ja Billnäsissä (2013)
Antiikkipäivien parhaat palat (2014)


terkuin Vivi