lauantai 5. tammikuuta 2013

Valkosuklaata keksissä ja kaakaossa

Saimme joulupaketeista tällä kertaa paljon itsetehtyjä ruokalahjoja. Esimerkiksi purkillisen ihania pikkuleipiä, joista suurin osa on jotenkin kummasti jo kadonnut johonkin. Valkosuklaalla ja karpalolla varustetut herkut olivat niin hyviä, että resepti oli pakko saada itsellekin. Ja nyt haluan jakaa sen teille.

Pötköllinen valkosuklaakaakaota tarttui mukaan syksyllä Tallinnan laivan taxfreestä. Ihana idea, mutta kai tavallisesta valkosuklaalevystä lohkotut palatkin ajaisivat hyvin saman asian. No, maistui kuitenkin tosi hyvältä (ja aika makealta), mikä on tietysti tärkeintä.

pic namepic name
pic namepic name
pic name


Kivaa viikonloppua!

♥ 

Vivi


tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden uudet jutut

Hyvää ja onnellista tulevaa vuotta kaikille Hellerannan lukijoille! Tänä vuonna pääsette lukemaan tuttuja juttuja askarteluista, juhlista, pienistä tuunausjutuista ja ihanista herkuista. Niiden lisäksi luvassa on myös paljon sisustusta ja pieniä pihapuuhia, sillä pääsemme muuttamaan uuteen kotiimme ihan näillä näppäimillä.

Uuden vuoden kunniaksi avasimme blogillemme sivun Facebookissa, klik! Kannattaa tykätä sivusta heti, niin et pääse missaamaan mitään kivoja juttuja.

pic name


Tervetuloa mukaan myös kaikki uudet lukijat! Ja vanhat tutut, kiva että jaksatte pysyä mukana. Teitä varten täällä ollaan...



terkuin Vivi